Wierd

Det känns hur skumt som helst att bara knalla in här igen och börja blogga som om ingenting, haha..

Jag har inte haft en direkt bra dag.. Inte dålig heller, men har hela tiden legat på gränsen mellan att få panikångestattack eller att vara sjukt kreativ.
Har dock lärt mig att det är lite som en synvilla. Stannar jag bara så händer inget illa, men om jag strävar mot det positiva när jag är i det tillståndet slutar det bara med det negativa.
Därför har jag bara legat lågt idag.

Däremot bestämde jag mig för att åka till Hampus, trots att jag egentligen inte orkade, och det är jag superglad över att jag gjorde för nu mår jag bättre.

Idag är det tisdag så det innebär att det är rumsstädning, och efter städningen sätter jag mig väl och spelar som vanligt. Jobbig och skön och tråkig och slapp och standard kväll, typ.

- Orkade faktiskt sminka mig idag, hihi!

Here I am, once again

Åh. Hej igen. Det var väldigt längesedan nu, men jag antar att det är dags igen.
Denna blogg innehåller ju väldigt mycket depp, och nu är det så att jag gått och blivit deppig igen, så då får jag väl ta och utnyttja bloggen hade jag tänkt..

Jag får ont i magen när jag tänker på att jag verkar ha fallit ned igen, men jag kan inget göra åt saken.
Jag gråter varje dag. Senaste kvällarna har jag gråtit intensivt i över en halvtimma. Mina ögon är helt ömma, men olyckligtvis började jag morgonen med att gråta, så dom fick ingen direkt vila..
Jag vet inte ens vad jag babblar om. Jag vet ingenting längre. Bara att jag inte mår så värst bra längre.. Fan. Fan. Fan.

RSS 2.0