Shasha blokken

Uhh. Obra dag idag,
Eller alltså, jag mår rätt okej, bortsett från att jag är trött, men planering och sånt blev inte riktigt bra.
Skulle ha soc-möte nu på morgonen och prata om en eventuell jour-familj som jag skall bo hos (då det är lite körigt hemma nu), men har inte sovit så jättebra.
Gick och lade mig innan 11, men lyckades inte somna på en lång stund. Var helt klarvaken så då kände jag att jag lika gärna kunde ta fram datan och spela lite. Somnade först vid 2, och det är inte bra när man är en Jennifer.
En typisk Jennifer Mimmi Karlsson måste sova ca 8 timmar för att vara utvilad och kunna komma upp på morgonen. Så ja, jag missade mötet.
Vet inte hur mycket det ställer till och så, men jag mådde/mår fysiskt dåligt pga tröttheten så hade inte kunnat prestera mycket bättre än vad jag nu gjort.

Tänkte försöka vila mig nu ett tag så jag förhoppningsvis kan ta mig till skolan vid lunch-tid. Bättre sent än aldrig, antar jag..!

Well, ttyl och berättar hur min dag blev till slut. c;

- Jag var söt igår. No matter what you say.

Skolan

Kom inte iväg så tidigt som jag hade hoppats på, men kom iallafall iväg över huvudtaget så jag är nöjd!
Close enough, typ.

Har spelat lite LoL (ja, jag är nörd och tar med min data till skolan) och så har jag försökt ta mig igenom uppgifterna om sex och samlevnad, men det gick inte överdrivet bra.
Skall ha svenska nu snart. Då blir det muntlig redovisning om ethos, pathos och logos eller vad det nu hette..
W/E inget av det jag säger är intressant så jag skall avsluta detta kallskrivande!

luckypill - i need that spark to get psyched back up

Jag kan inte dirket påstå att jag mår bra nu för tiden. Speciellt inte när jag är i den sitsen jag befinner mig i atm.
Jag har en svacka, den kom för ca 30 minuter sedan, vilket är väldigt skönt då det är precis innan jag skall sova. Men jag måste somna i tid, innan ångesten hinner fatt i paniken, för då går det inte att sova.

Jag känner mig dålig, urusel, värdelös, hopplös, patetisk. Det känns som att allt jag gör bara handlar om att få folk att tro att jag är någon jag inte är, för då kan dom få tycka vad dom vill eftersom det egentligen inte är mig det handlar om.
Om jag skulle vara mig själv och någon skulle få för sig att inte gilla mig (vilket i mitt huvud skulle vara exakt alla), då skulle jag gå under. Jag kan få 10000000osvosv komplimanger och sedan få höra en negativ sak om mig och bara bryta ihop. För jag har en så pass låg självkänsla att jag helt enkelt inte tar in komplimangerna jag får, och det är inte så jävla konstigt med tanke på att miss depressed over here inte tror på något bra som sägs om henne.

MESS. Det är en enda eländiga röra i mitt huvud - som vanligt.

Jag skall skriva lite mer om droger i mitt biologi-häfte och sedan gå och lägga mig.
Imorgon drar jag till skolan asap och kämpar mig igenom hela dagen!
• Lektioner
• Terapi
• Lunch (inte måltidsersättning)
• Utvecklingssamtal
• Familjesamtal
Och sist men inte minst..
• RÖKFRI.

Yes, you heard me. Eller nej, det gjorde ni ju faktiskt inte.. Men, ni läste rätt!
Jag har tagit mig ett nytt (och sista) beslut för att sluta röka, och snälla mamma credar genom att ge mig en slant i belöning då jag varit rökfri i en vecka, Motivation, motivation, motivation!!!!!


- Facelook yesterday, fnizz osv.

Nerd

Behöver väl inte ens nämna att jag ber om ursäkt för dålig bloggning..
Men i helgen har jag bara inte orkat. Laddade nämligen ner League of Legends för någon dag sedan, så när jag väl suttit vid datan har jag inte hunnit så mycket mer än att spela..
Men med tanke på att jag har en liten liten liten mini-laptop (som inte ens kallas laptop för att den är så liten) så funkar det bara inte då jag behöver mer minne och en snabbare data helt enkelt..

Jag Skypear i stort sätt hela tiden, så då laggar det helt sjukt mycket då jag spelar samtidigt. Det går faktiskt inte ens att starta något annat än Battle Training och det blir rätt långtråkigt.
Sååååååå, har fått mammas gamla dator men den hade hon bara en mus till, så idag var jag förbi min brorsas jobb och underbart nog fick jag tangentbord och skärm av honom!
Och av gulliga lilla Saga fick jag en webbkamera, så nu har jag ett komplett dator-set. /HAPPYHAPPYHAPPYGAL!!!! :love:


Sorry för långt inlägg, men ah.. Är hemma hos Saga nu, skall plugga lite och sedan kommer Zeke och kollar film med oss!

Skriver igen när jag kommer hem om jag hinner. Jag vet att jag är elak, men idag prioriterar jag LoL.


- Jag och min bästavän!

Skit

Jävla dumma vecka. Den har varit så himla dålig.
Eller nej, nu är jag onödig, måndag och tisdag var bra. Sen blev den dålig.

Jag har haft det jättejobbigt hemma, vilket har gett mig jäääääättemycket ångest och tyvärr även självskadeimpuls. Duktig som jag är följde jag inte impulserna i alla fall!
Men ändå, ångesten har varit hemsk. Jag skulle vara i skolan 3 dagar denna vecka, och jag har (som ni kanske redan vet) helt stört svårt att komma iväg på morgonen, så jag har varit i skolan vid lunch varje dag, och det är tydligen inte bra nog enligt mamma.. Jag har inte fått höra "Vad bra du är som klarade att vara i skolan bara några timmar fast än det var så motigt på morgonen", nej, det jag fått höra är ungefär "Du klarar inte av att komma iväg till skolan. Du vill ju må dåligt eftersom du inte tar emot hjälpen som erbjuds. Du målar in dig i ett hörn och sen kan du inte komma därifrån och du låter ingen hjälpa dig. Varför struntar du i hur jag känner?"


Igår sa hon att min ångest berodde på att jag är understimulerad. Att jag alltid varit en människa som behöver göra saker och att jag inte är mig själv så som det är nu. Hon hade rätt i det.
Men idag får jag inte gå ut. "Varför skulle du få gå ut när du inte varit i skolan?" "Men mamma jag har ju varit i skolan.. Du vet att jag har det jättesvårt på morgonen, men jag var ju i skolan några timmar i alla fall" "Aha okej, men då kan du ju vara ute i en timma då. Jag förstår inte hur du helt plötsligt kan ha energi när det är något kul du skall göra"

Så, ja. Kvällen spenderas hemma utan hjälp att slippa ångesten.
Fast jag kan ju köpa godis och sådant, eller nej juste, jag får ju inte mina pengar för att jag "inte varit i skolan". Tack. Känner mig så lyckad.
FUUUUUUUUCK AAAAAAAAALLT. Säger ju att helger/lov suger. För min del alltså..


- Somras inne på kliniken.

Nom

Intalade mig själv att jag hade energi så jag gick till centrum och köpte middag!
Någon random micro-pasta typ, ganska gott faktiskt. Tog mig även ett glas B-vitamin, jätteäckligt men jag har brist på det så.. What to do liksom..

Bara för att jag är en sådan blogg-fjant så skall ni få en bild på när jag posar med min föda. ;P
 

Tiden

Känns som att allt bara står still, eller går runt i en cirkel eller vad fan det nu känns som.
Eller nej, det känns nog som att tiden går för fort, varje kväll består av besvikelse. Jag har inte gjort något vettigt under dagen men inte vetat hur jag kunnat göra på ett annat sätt.
Tiden rullar på men jag står kvar här, dum i huvudet och helt lost.
Jag vet inte vad jag skall göra. Jag vet inte vad jag vill. Jag vet inte vad jag behöver. Jag vet ingenting.

Jag blir så deppig, jag står inte ut med mig själv dag ut och dag in. Jag borde börja gå ut och göra saker, men det känns inte som att det är värt, det gör ju antagligen ingen skillnad liksom, kommer bara känna mig overklig och känslolös då. Så fort jag går utanför lägenheten spelar jag ett spel. Mitt hem är min verklighet.
Utanför den är jag knappt någonting, det finns så mycket där ute, och det får mig att krympa.
Mitt hem är litet och gör mig stor. Sakerna att göra hemma är begränsade, då är det enklare att komma fram till någonting. Ute är gränsen obefintlig, det finns hur mycket som helst att göra. Då känner man sig liksom patetisk om man "bara" kommer på 100 olika saker utav.. En oändlighet.
Åh denna värld är för stor för mig, den får inte plats i mitt huvud och mitt huvud är för litet för att finnas i världen.

Mind totally fucked.

Jag kan inte ens säga att min värld är upp och ned, för jag vet inte vad som är rätt håll. Suck.

 
- Bild från typ 2008-2009!

RSS 2.0