Keeping it

Nja, nu har nog paniken lagt sig lite. Tror jag.
Jag är lugnare iallafall, man blir så jävla utmattad efter panikångestattacker, så det är jätteskönt när den börjar tona ut.
Dock mår jag precis likadant, enda skillnaden är väl då att jag inte behöver kippa efter luft och ligga i fosterställning pga sammandragningarna i hela kroppen.

Jag ska försöka hålla mig på "noll-nivå" ikväll. Inte göra något som gör att jag lägger märke till mig själv, eller hur man nu ska förklara det.
Imorgon kommer det hända saker, kommer troligtvis få övervakning hela dygnet, men det är inte säkert.
Om det nu blir så betyder det att det blir en bloggpaus.

Jag känner mig hur dum som helst som lämnar mamma i sticket såhär precis innan flytten.
Vill så gärna men min kropp bara viker sig när jag försöker stå som en normal människa.
Förlåt för att jag inte kan hålla mina löften mamma, jag måste inse att jag nog inte orkar så mycket mer än att hålla båda fötterna på jorden.

luckypill - breakdown

Jag tappar greppet, och det gör så jävla ont. Jag är rädd och har panik. Jag tror jag tar en bloggpaus.

luckypill - soothe my pain

Tanken av vad jag har blivit ger mig panik. Jag hatar det, jag vill inte vara sådan.
Sen när blev allt så främmande?
När blev alla ljud så obehagliga?
När fick jag behovet att alltid vara beredd på att försvara mig?
När blev det alla människor och ljud utomhus så många och stressande?
Sen när fick jag anledning att isolera mig för att jag känner mig så äcklad?
Och varför i helvete känns allt så överdrivet hopplöst?

Jag har blivit så nojig, orolig, bevakande och uppmärksam på minsta lilla ljud eller rörelse.
Jag vill vara normal, inte såhär, mitt huvud och min kropp får mig att tro att allt omkring mig är fientligt.

Fan för det här, fan, fan, fan.
Jag tappar all ork när jag ser mig i spegeln, ändå är jag beroende av den. Hatar vad jag ser men kollar mig i spegeln jätteofta i hopp om att någonting ska ha ändrats.

Det är en av anledningarna till att jag sover/bara ligger i sängen så mycket, mitt täcke låter mig slippa synen av mig själv.
Varför är jag så stört missnöjd med mig själv?
Det är ju inte ens normalt att vara så pass självhatisk utan att överdriva, det är det som tär på mig som mest. Att det faktiskt är så här.
Jag önskar från djupet av mitt hjärta att jag skrev det här för att få snäll uppmärksamhet, eller för att få folk att tro att jag mår sämst i hela världen, eller att allt jag skrev bara var ironi.
Men det gör jag inte, jag orkar ju knappt ens bry mig om andras åsikter om mig längre (nej, det där var inte ett "fritt fram att vara elaka"), jag VILL bry mig, jag VILL känna mig trygg, jag VILL kunna må bra och vara fri från mediciner.

Åh, det kanske det är! Jag kanske är så här nedstämd pga min nya medicin. Man får ofta en jättejobbig svacka när man börjar ta anti-depp.
Jag håller tummarna mina för att det här ska vara över inom 2 veckor.

Jag är så oerhört tacksam över att jag har så fina vänner, fast än jag är krånglig att känna.
Skrev till Felix att jag kanske inte orkade gå ut, och då övertalade han mig och sa, väldigt kortfattat, "du duger som du är", då kan man ju inte bara sitta kvar hemma och uggla.

- Dis is moi December 2010!

...Fint... Väder...

Inte riktigt, va? Typiskt väder man blir deprimerad av. Usch.

Jag har ägnat min morgon åt att hänga tvätt och försökt komma igång med att packa 2 lådor, har typ nästan alla böcker och i stort sett allt i skrivbordslådorna/skåpet. Känns ju hur drygt som helst, för det är ganska svårt att organisera också med tanke på att det inte får väga för mycket men man ska ändå försöka fylla en hel flyttlåda. Får typ smuggla ned mammas kläder i mina lådor, och alla böckerna i hennes lådor, hehe. :thumbup:

Ska stress-städa nu så jag kan komma iväg vid 4 och träffa Felix, getemüsigt.
Skulle egentligen ha åkt till någon möbelaffär idag och försökt hitta någon säng jag kan tänka mig, men det är en skev dag idag, så det får bli typ imorgon.

HERREGUD JAG PÅBÖRJAR FLYTTEN OM 4 DAGAR OMG HELT GAL1. :bigeyes:

Dag 3 - Min favoritårstid och varför.

Hösten, helt klart. Jag älskar den.
Det är väl ganska många som gillar hösten minst av alla årstider och tycker att det är jättejobbigt när sommaren börjar tyna bort, men det gör inte jag!

Det bästa med hösten är nog ändå att det är så mysigt, jag blir fridfull av hösten.
Det är mysigt när mörkret faller på, det skapar det perfekta "hemmasittar-moodet" och får filmkvällar att bli trevligare än någonsin.
Så älskar älskar älskar jag alla fina höstfärger, både på himmel och träd. Eh, och mark med tanke på att alla löv faller ner, hehe.

Jag tycker alla människor blir så fina på hösten. Och mysiga. Klädda i varma & gosiga kläder i färger som lyster upp det gråa som hösten bär med sig.
På något sätt är ju hösten ändå ganska dyster, och det är det som gör att det minsta lilla bra i vardagen syns tydligare och får en att må bättre än vanligt.

ÅH! Jag får absolut inte glömma halloween. Det är den bästa högtiden som existerar, man pryder sig själv och hela världen med så fina saker. Typ skelett, pumpor som ser jätteonda ut, och söta fladdermöss.

When I look in the mirror I feel so lost

Jag skulle så gärna skriva ett lite bättre inlägg än vad jag kommer göra nu, men jag är så orklös.
Det har varit ganska många tankar idag som drabbat mig och tryck ner mig en bit, så jag orkar inte ens lägga min ork på att komma på något att skriva om.

Sååå, ni får en låt att lyssna på istället.
Det är en låt som jag inte spelat upp på ett långt tag. Det var en av mina favoritlåtar tillbaka i tiden. 2009 tror jag.


luckypill - summer and anxiety

Tänkte skriva om en grej som säkert många känner igen sig i.
Jag vill verkligen försöka få folk att förstå att dom inte är ensamma om att känna på ett visst sätt, vilket man ofta tror att man är.
Så, alla inlägg jag skriver som har med mitt mående att göra, skriver jag inte för att få uppmärksamhet, inte för att folk ska tycka synd om mig, inte för att få någon slags "särbehandling" eller vad ni nu vill kalla det.
Jag skriver inläggen för att det enda som jag någonsin känt skulle kunna ge mig ork för resten av livet, är att finnas till för andra och ge dem ork och hopp.

Så, till ämnet - Sommarångesten.
Det är jättevanligt att folk får ångest inför sommaren, och för vissa andra är det väldigt svårt att förstå hur man skulle kunna må dåligt över något så "ljust och fritt".
Men för alla är det där ljusa och fria inte så kul.

Kroppen.

Det vanligaste är nog ändå hur jobbigt det känns att det är så varmt och att man då måste ha lite lättare kläder, den typiska ångesten över sin kropp, som blir outhärdlig på sommaren.
"Herregud, jag har inte kommit i form till sommaren."
"Hoppas, hoppas, hoppas att det inte blir så varmt så jag inte behöver visa mina tjocka lår."
"Fan heller att jag tänker gå ut i sommar, jag skulle avlida i långbyxor men jag vägrar sätta på mig något annat."


Sen finns det ju vissa som känner som mig också, det är inte så jättevanligt, men.. Paniken när man går i affärer och inser hur svårt det är att hitta svala långärmade tröjor, vilket betyder att jag antingen måste visa mina ärrade armar, sitta hemma eller ha på sig varma långärmade tröjor och svettas som en gris.
"Jag kan inte visa mina armar, folk kommer tro att jag försöker få uppmärksamhet. Men jag kan inte heller stanna hemma hela tiden och aldrig vara med mina vänner, då kommer de också tro att jag försöker få uppmärksamhet genom att stanna hemma och tro att alla ska be mig komma ut och bli oroliga och undra över hur jag mår. Jag vill inte uppmärksamhet, det enda jag vill är att mina jävla armar ska vara normala."

En annan grej är de som har ganska mycket smink. Självklart kan man ha smink på sommaren, men det kan bli lite komplicerat och få konsekvenser.
Det komplicerade är ögonsminket, man kan inte lattja och gå vild i vattnet utan att se ut som en demon när man kommer upp. Vissa gillar ju inte att bada och vissa låter bli att doppa huvudet, fast det finns ju folk som inte är badkrukor också. ;)
Ja okej, det finns vattenfast mascara, men jag personligen har inte haft så bra erfarenhet av att den sitter kvar när den kommer i kontakt med vatten. Eller hur som helst så resulterar det oftast i klumpiga ögonfransar.
Det som får konsekvenser är att använda foundation, eller täcka ansiktet med något annat. Det är inte en självklarhet att det blir så för alla, men när man använder foundation täpper man igen porer och man typ "stänger inne" huden, vilket då (oftast) slutar med att man får finnar, eller bara helt enkelt oren hud.
Sen kommer ju inte huden i kontakt med solen på samma sätt, så då kan man antingen få ojämn bränna eller nästan ingen alls. Och nu är det då vissa av er som tänker "Varför i all världen skulle jag sätta på mig något kladd i ansiktet på sommaren?", nej, det är väl inte så många som gör det, men det finns folk som har något i ansiktet de vill täcka, vissa har väldigt mycket acne, och andra har flammig hud, rodnader, eller bara är missnöjda med tonen på sin hud. Så, det är inte så att alla i hela världen låter bli foundationen på sommaren, och vissa av de som låter bli kan ha ångest över det, och vissa som fortfarande har foundation får ångest över hur deras hud kommer ha reagerat av en hel sommar med "instängd hud".


Ledigheten.

På sommaren är de flesta lediga under en längre period, och hur skönt det än låter så kan det vara jättejobbigt att plötsligt inte ha en dagsrutin längre.
Vad ska man hitta på varje dag? Ska man vakna rastlös varje dag? Hur ska man få in en bra dygnsrytm som är anpassad till ledigheten? Och ja, alla andra frågor man ställer sig själv, you name it.
Det kan vara extra jobbigt när man har ett instabilt mående, för då har man plötsligt så himla mycket tid till att tänka alla jobbiga tankar och ha så mycket tid för att må dåligt. Det kan olyckligtvis sluta med att man gräver ned sig i sig själv och mår ännu värre än vad man gjorde innan.
Så, till er som känner så har jag ett tips - Hitta någon slags rutin som du kan hålla i, det måste inte vara varje dag, det kan till exempel vara att du går ut på en morgonpromenad var tredje dag, att ha någon slags veckoplanering kan göra att det känns lite mer stadigt och man tappar inte lika lätt greppet om tid och tankar och andra viktiga saker man bör ha koll på.
Något annat man kan göra är att hitta någonting som man tycker är roande och som man kan göra så fort man känner sig rastlös eller börjar få jobbiga tankar. Att hitta någon slags dristraktion så man kan stanna kvar i nuet och inte glida med tankarna eller rastlösheten. Det är smart att göra en lista med några olika grejer man kan göra, fast då gäller det ju att man har den framme så man lätt kan kolla på den.
Det är väldigt svårt att komma på något man kan göra så jag tänkte skriva det som står på min lista som jag gjorde för snart två år sedan.
- Skriva något
- Lyssna på svängig musik (alltså musik som gör en glad och får en att komma igång)
- Se på TV, Kanal 6
- Rita något
- Messa eller ringa någon


En oskriven regel.

Ingen har sagt att det SKA vara så, ingen kräver det av dig, men ändå så känns det verkligen som att du har förväntningen på dig om att du ska vara glad och må bra.
Många sätter upp ett eget krav/måste på sig själv som egentligen inte existerar.
"Det är ljust ute, jag får ha "fina sommarkläder", jag kan bli brun, det är "varmt & skönt", jag är ledig och har inga uppgifter jag måste göra. Just därför m-å-s-t-e jag vara glad. Annars är jag otacksam, eller sticker ut i mängden och får konstiga dömanden på mig. Jag får inte vara nedstämd på sommaren, då är jag "klen" och "tar inte vara på livet" eller "njuter av nuet". Det här ska jag klara, jag behöver ju bara le och se pigg ut, det kan väl inte vara så himla svårt?"
Det är inte ett tvång, du får må precis som du känner dig, du ska inte behöva låtsas för att det känns som att ett leende är vad folk förväntar sig. Du gör precis så mycket DU orkar, inte vad någon säger åt dig att orka.
Det är du som bestämmer hur pass dina känslor eller behov styr valen du gör. Se bara till att vara dig själv till lags, självklart utan att medvetet såra någon annan, haha.
Nu blev det här ett väldigt långt inlägg, men det betyder ju bara att man fått med ungefär det man vill få med.

Några saker behöver ni veta när det gäller texter jag skriver.
Det är att jag skriver utifrån vad jag tycker, känner, tänker eller tror.
Det går att tolka en enkel mening på många olika sätt, så vissa kanske tror jag är dum i huvudet och helt ute och cyklar, medans vissa verkligen kan känna igen sig i vissa delar av texterna jag skriver.
Jag har en ram kring mina texter, det är några saker jag inte vill skriva. Först och främst vill jag aldrig någon något illa, döma någon, påpeka fel hos folk eller helt enkelt vara elak. Så det ska ni ha i minnet.
För det andra så vill jag inte att det ska bli för personligt, jag är ganska öppen med mitt mående (annars skulle jag aldrig kunna skriva dessa texter), men jag kan inte skriva vad som helst på en internet-sida som vem som helst kan hitta.
Det tredje är att utgå ifrån mina tankar och vad jag tänker att andra kan känna, så det jag skriver är inte precis exakt hur det är för alla, det är inte heller så att jag vill sätta igång för mycket tankar hos andra, utan bara försöka dela med mig av diverse känslor. Och som jag sa i början, jag skriver inte för att få uppmärksamhet eller "medlidande", jag vill bara ge andra en chans att se lite hopp i sin vardag eller dela med mig av saker som kan få en att må bättre, eller, som i denna text, skriva så de som känner sig/tänker på det sätt jag skriver inte känner sig som om den var ensam på hela jorden.

Då var det slut på detta inlägg, hoppas jag bidrog med något bra.

Tvättning

Wow, this moment.. Sista tvättiden innan vi flyttar, det känns alltså..
Eh JK! Nejmen seriöst så har jag sista tvättiden nu klockan 4, så det gäller att verkligen få allting (som vi inte kommer använda) rent.

Jag har ändå inget vettigare för mig att göra så det är väl lika bra att spendera min tid i tvättstugan.
Är inte på topphumör så skulle inte orkat gå ut tror jag.
Jaja, det betyder ju bara att jag ännu mer möjlighet och tid till att blogga, YEAH!

EDIT; Felix kommenterade och tyckte det lät konstigt när jag skrev att jag skulle tvätta de kläder vi inte kommer använda. Jag kan hålla med, det lät jättekonstigt.
Så jag rättar till "så det gäller att verkligen få allting (som vi inte kommer att använda förrän i nya lägenheten) rent.
Vi har alltså valt ut så pass mycket kläder att det räcker tills vi har flyttat över alla kläder som nu ligger i lådor (förutom det vi tvättar nu såklart) till nya lägenheten. Nu bordet det vara lite bättre formulerat. :tired:


- Riktigt seg som lägger ut en bild som togs för två dagar sedan.

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Så himla svårt att säga.. Det är jättemånga jag verkligen vill träffa..!

Först är det ju då alla på hemmet jag nyligen bodde på, speciellt Danitza som flyttade till USA, så har inte träffat henne på ca ett år. ;( Men verkligen ALLA som bott där med mig är jättesaknade.

Sen är det ju då min "syster" Tove. Hon är inte min biologiska syster men, kortfattat, så är vi som systrar.
Jag började tappa kontakten med henne när jag flyttade till hemmet, vilket jag är jätteledsen över.
Hon betyder väldigt mycket för mig.

Nadia är också en person jag hemskt gärna vill träffa. Även vi började glida ifrån varandra i samband med att jag flyttade till hemmet. Och det var bland det jobbigaste "relationsavslutet" jag varit med om. Avslut är verkligen fel ord, med tanke på att vi fortfarande har kontakt, men vi var verkligen allra bästa vänner, could'nt live without eachother, så det blev helt stört jobbigt. Var typ som att ens liv gled ur händerna på en.

Förresten så är jag med i "Veckans blogg" på en trevlig och fin blogg.
Länken till inlägget har ni HÄR.

My baby

Ja jävlar vad bra jag bloggade idag..! Äh, w/e, jag har inte haft möjlighet helt enkelt.

Är nu med världens bästa Johanna som ska sova här, hur mysigt som helst.
När vi var och köpte pizza och pasta stötte vi på två jättetrevliga killar från South Carolina, var väldigt kul att sitta och prata med dom, även fast jag inte pratade så mycket, haha. Johanna skötte snacket! :rolleyes:

Vi ska snart kolla på film och bara ta det lugnt. Men först ska jag skriva "Dag 2", dock tidsinställt.
Yeye, ha en fin kväll!


- Charmiga bruttor yooooo.

Törnrosasömn

Oj, vad länge jag sov................ I lied. Alltså jag hatar min hjärna, jag vaknar typ alltid 10 eller halv 11 sen är det OMÖJLIGT att somna om fastän jag är trött och inte sovit särskilt länge. Scumbag brain. Aja, nu har jag mer tid på mig att fixa mig + kanske hinna med en joggingrunda. Något positivt hittar man ju alltid..!

Knaskalas

Det hela slutade ändå med att jag gick ut. Vilket jävla krångel det blev, haha. Jag pratade i alla fall med mamma och hon tyckte det var okej att jag åkte till rålis och träffade folk om jag höll kontakt med henne och skötte mig. Men nu är jag hemma och ska sova så jag orkar upp i vettig tid för att träffa Felix imorgon! Han kom hem från grekland för ca en timma sedan. Jag har saknat min pojkflicka! ;(

Brist på liv

Jag gick aldrig ut och träffade Sandra, istället satt jag och hällde i mig vatten och försökte få bort yrseln som hindrade mig från att lämna lägenheten.
Och nu sitter jag fortfarande här, uttråkad och jävlig.

Det är katastrof, har suttit i min säng hela jävla dagen, okej om man bortser ifrån att jag gått ut på balkongen några gånger..

Bestämde mig till slut för att jag skulle dra iväg och möta folk, så jag fixade mig och gjorde mig klar, sen precis när jag ska gå och kollar sl inser jag att jag inte hinner ut. Eller ja, skulle hinna vara ute i typ 20 minuter, känns ju inte så himla värt.
Hur som helst, kände att jag blev tårögd och skulle börja storgrina när som helst, men istället så hämtade jag läsk och choklad och satte mig vid datorn, jag äger.




Glad midsommar!

Hoppas ni haft en väldigt trevlig dag, för det har inte jag. LOL!
Nejmen, jag har tagit det jättelugnt, varit ganska skönt faktiskt..
Senare ska jag iallafall ut och träffa Sandra, fast när det här publiceras är jag antagligen med henne.. (Tidsinställt ftw!)

Ska nog inte vara ute jättelänge, bloggar senare när jag är hemma så får vi se om jag ska ut igen eller något.. :)

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig.



• Jag älskar piercingar och tatueringar.
• Jag är väldigt förtjust i konserverad ananas.
• Min favoritfärg är blå, utan tvekan.
• Jag lyssnar på väldigt blandad musik, men det jag gillar mest är ändå åt death metal-hållet.
• Mitt favoritdjur är får, även fast de kan lukta väldigt illa. <3<3<3
• Jag vill gärna lägga upp bilder på mig själv, men jag tycker inte jag blir så värst bra på bilder, så jag byter profilbild hela tiden för att jag inte är nöjd, haha.
• Något jag önskar att jag kunde göra är att åka skateboard eller "jumpstylea".
• Det är jättemycket jag vill ändra på när det gäller mitt utseende, men de 3 första är att få finare ögon istället för mina som är sneda, att bli blekare så jag kan sminka mig med andra färger, och typiska tonåringsönskningen - vara smalare.
• Det värsta jag vet är avsked eller att skiljas från någon, oavsett om jag bara ska vara borta från personen i 5 minuter så är det jättejobbigt att gå därifrån.
• Det bästa sättet för mig att fördriva tiden med är att räkna ärren på mina armar.

Jag ba sjunger och grejer.. =S


25 dagar

Hade tänk köra på en blogg-klassiker, nämligen en dag-för-dag-lista, TREVLIGT VA?!

Den består av dessa trevliga 25 dagar;

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

luckypill - heart VS soul

Ångesten kryper upp längs din ryggrad.
Du känner oron som stiger och lägger sig som en klump i halsen.
Du hyperventilerar, kippar efter luft. Du kan inte andas, det är ju det här du alltid velat.
Streta inte emot.
Paniken.  Andnöden.
Du kommer inte vinna, släpp taget.
Klumpen i halsen tar för sig mer och mer plats. Ännu mindre luft.
Du lägger dig i fosterställning, låter tårarna rinna.
Du ställer inga frågor, du har alla svar.
Med handen på hjärtat ber du om ett slut.
Känner hjärtat som slår, du vill inte känna.
För varje slag får du en obehaglig känsla.
Det är jobbigt nog att leva, du behöver ingen puls som påminner dig.
Vart är lugnet? Vart är hjälpen för att slippa?
Du sträcker handen mot bordet och söker krampaktigt efter bladet.
Hjärtat dunkar till. Tankarna stannar.
Varför gör du det här? Du kan så mycket bättre.
Fingertopparna som försiktigt smeker dina ärr.
Lever du fortfarande? Hör du ljudet av ditt hjärtas slag? Känner du blodet pulsera vid din handled?
Det finns ingen ork till att förstå.
Utmattad och klen kryper du ihop på golvet.

”Dear soul. I will now close my eyes one last time. I won’t open them again, I promise.
I’m sorry for all the pain I’ve caused you. For all the sorrows, the suffering, and my existence.
Let us now rest. We’ll be fine as soon as I’ve closed my eyes.
Forgive me, my soul, and I’ll show you how beautiful it could be to leave every single piece of life behind. How beautiful it will be to finally give up. To feel no more.”


Jag är ärrad, men jag är fri.
Jag sliter mig ifrån dig, jag är inte en del av dig längre.
Jag lämnar dig bakom mig.
Dina slag har upphört och tystnaden är vackrare än någonsin.
Jag förlåter dig nu när du slutat streta emot min vilja.
Din död är början på mitt liv.


Uppladdning

Tjo, abo! Jag håller på att ladda upp ett klipp där jag sjunger nu, den är på 57% waaaaaa!
Jag fick världens beslutsångest när jag skulle trycka på "Ladda upp".. I was like "Omg, vågar jag?!", nej men srsly, jag blev jättenervös, haha. ;(

Ska snart ut och träffa Johanna, ingen aning om vad hon tänkt göra, antar att hon är med folks nu.
W/e, vi får se hur det blir.


- Helt flippad asså waaaaaaaaaaao.

Flyttlådor

Tjaba tjena. Håller på att plocka undan det sista som ligger framme på golvet just nu. Vi ska nämligen till någpn soptipp och min garderob ska slängas så då måste allt på golvet vara bortröjt så man kan skruva isär den. KUL VAAAA?!
Nja.

Det känns verkligen som vi kommit långt med packandet, jag har ca 2-3 lådor kvar att packa, känns hur konstigt som helst.
Äh, vi flyttar ju om 8 dagar så det är ju bara bra om mitt rum endast består av massa lådor, tomma skåp och hyllor, mitt fula skrivbord som jag egentligen vill slänga, och min säng som ska slängas.
Är jättelycklig över att sängen ska bort, för då kommer jag få sova i bäddsoffan i vardagsrummet de sista dagarna, så himla mysigt. :love:

luckypill - unsafe

Helt slut. Jag är så himla rädd för att det känns som att håller på att dala nedåt igen.
Det är tomt, eller något. Jag har nästan slutat bry mig om vad folk tycker om mig och det får mig att känna mig isolerad på ett obehagligt sätt, som om jag är i en helt egen värld.
Jag har alltid varit en som observerar omgivningen och kollar runt på människor jag går förbi, men nu kollar jag nästan aldrig på någon. Jag bara går och kollar rakt fram eller ned i marken.

Jag känner mig inte trygg med människor, om någon råkar gå in i mig vill jag typ lägga mig på marken och bryta ihop. Åh jag känner mig så jävla liten när folk rör mig så plötsligt utan att jag är förberedd.
Jag hatarhatarhatar att kramas, men ändå saknar jag att bara kunna ligga i någons famn och njuta, att bli plötsligt kramad utan att få panik.

Det värsta är hela grejen med att hata något samtidigt som man saknar det, och att man önskar man hade det men sedan tänker sig in i situationen och bara känner sig så äcklad av sig själv att man inte vill vara med om det.
Hela jag är bara en enda stor röra med känslor och tankar, osorterat, oförståeligt, overkligt, ouppnåeligt, oroligt, obehagligt, otryggt.

Droga ner mig så pass att jag inte kan röra mig men är i medvetet tillstånd och krama mig tills jag tycker om det. Omfamna mig som om mitt liv låg i dina händer.
Visa mig att kärlek är något vackert och underbart. Väck mig ur min koma genom att lägga dina armar runt mig, som ett skydd mot allt ont i världen.
Få mig att känna mig betydelsefull och okej som jag är.



Tummenupp

Åh, haft en jättemysig dag. Ibland kan vuxna vara väldigt trevliga att samtala och skämta med.
Vi har haft allsång också, loooool. Nejmen, jag spelade lite och folk sjöng med. :thumbup:

Ska snart röra mig härifrån. Möta Johanna över en cigg i lilje (OHMYGOD NO JAG RÖKER FORTFARANDE, förklarar senare idag vad som gick fel..), sedan åker jag hem och hämtar min cykel som ska in på reparation, sedan tillbaka hem för att städa, och efter det ut och träffa Johanna igen!

EDIT; Glömde visst berätta om rökningen. Men kom ändå på att det känns lite för privat för att förklara, hur som helst så ska jag sluta under sommaren i alla fall.

Trött Saga

Som sagt så sov jag hos Saga igår. Den jäveln har ju sommarjobb så hon har fortfarande "skoldygn", vilket självklart innebär att hon var jättetrött, så hon somnade mitt i filmen vi kollade på.
Så himla söt, hon somnar alltid när hon är med mig, känner mig väldigt underhållande i hennes närvaro.. ;(

However, sitter i skolan nu och bara lyssnar på musik och kollar runt på datan, ganska mysigt faktiskt.
För er som inte riktigt förstår varför jag är i skolan på lovet om jag ändå inte arbetar så vet ni nu att jag går i en behandlingsskola, så är här för att få stöd helt enkelt.

- Så jävla dramatisk.

Yep

Är hos Saga och ska sova här. Okej. Bra. Nu vet ni.

Knarkpundare

Nu har jag städat lite i mitt rum och fixat mig, så ska dra till Liljeholmen och möta lite folk.
Jag har bestämt mig för att jag måste ut och träffa folk mer!




Justeeeee, jag tänkte lägga upp en video där jag spelar och sjunger, men det blir först när jag blivit frisk och mamma hittat sin kamera. Jag har en gammal video där jag är lika sjuk som nu och låter typ likadant så tänkte lägga upp den så ni får höra hur hemsk min röst är. Jag är inte normal, bara för att förvarna liksom.




- Ja, "Tumnageln" blir ju alltid lika jävla attraherande!

Ny drog

Idag börjar jag med en ny medicin. Det är en anti-depp, fast den är inte serotonin-höjande men däremot aktiverande, så det kommer förhoppningsvis ge en jättebra effekt när man kombinerar den med Concerta.

För jag har typ blivit väldigt låg av Concertan, så nu kommer jag antagligen må lite bättre och dessutom toppa koncentrationen och uppmärksamheten. Det betyder alltså att min ADHD (uns.) kommer bli ännu mer diffus!


Förlåt men bloglovin tvingar mig att lägga upp den här..!

Följ min blogg med Bloglovin

Fan så grymt

Wao, jag måste ju vara världsmästare på att uppdatera. Liksom, 1 vecka och 6 dagar utan inlägg är ju inte alls mycket! Lol, jo. Jag suger.

Men as usual så har jag inte haft min dator. Fast denna gång har jag varit utan den nästan två veckor utan att bryta ihop.
Jag har blivit jättekonstig.
Alltså verkligen förändrats mycket.
Jag är/pratar väldigt lite med mina vänner. Jag kollar inte min mobil lika ofta (bortsett från att jag nördar "Jewel Quest 2", man bara måste älska Sony Ericsson-spel).
Jag har 1% lust att festa.
Jag vill krypa in i ett hörn och gömma mig av tanken på närhet och kärlek. Samtidigt känner jag ett stort behov av en trygg relation. Alltid ska det vara så himla knepigt med känslor!
Jag kan planerar alla mina dagar genom att kolla mig i spegeln det första jag gör på morgonen. Ser jag något jag inte tycker om är resten av dagen planerad - vara hemma.

Jag har ju typ blivit världens ensamvarg, och det värsta med det hela är att jag inte har något emot det. Det känns som ett så sorgligt liv, men ändå vill jag inte ha det på något annat sätt.

Jaja, hur som helst ska jag iallfall försöka komma igång med bloggandet igen! Det är ju trots allt sommarlov.

- På tal om vänner liksom.. Här är jag (potatisen till vänster) och Johannie!

Lol astaggad

Är fett jättepeppad på att sluta röka, wohooooo!
Det finns många olika bra anledningar till att sluta, vilket ger mig motivation.

• Första är helt klart att jag kommer ha mer pengar i slutändan.
• Jag kommer ha lättare att få bra kondition.
• Luktar bättre
• Bättre andedräkt
• Lättare andning
• Inte gula tänder
• Sen äre inte så fräscht att röka om man ska ha pojkvän som inte röker. För tillfället hatar jag närhet och kärlek, men den dagen då jag vill gå in i en relation kommer ju komma någon gång. I guess.

Kort sagt, kommer bara vara allmänt fräschare och piggare.


Ska spela Plants VS Zombies nu, hare bra y'all!
Btw Felix hälsar as usual. Han sjunger "It's not unusual to be loved by anyone."

Flyttandet igång!

Lol jag är så vuxen och cool så jag är ganska bizzy och uppbokad i veckan.. ;pPppPp
Nejmen. Började med flyttförberedning idag. Packade en låda, stora framsteg alltså.

Alright, så här ser vevckan ut då.. :
Måndag - Skola, familjesamtal, informationsmöte ang. sommarjobb.
Tisdag - Skola, jogga, köpa flyttlådor och packa så många vi hinner. Slutar även röka denna dag, bestämde det när jag köpte cigg senast. Köpte två paket och sa att jag skulle sluta efter dom, kommer säkert gå jättedåligt haha.. :))))))
Onsdag - Med tanke på att det är nationaldagen är jag ledig, vilket inte är så jättekul när man precis slutat röka. Jaja, jag ska väl ligga i sängen och sura hela dagen p.g.a. nikotinbrist. Sedan blir det att gymma.
Torsdag - Skola, sen om jag inte är så jättegrinig träffar jag nog Felix. På kvällen kommer jag försöka packa lite mer.
Fredag - Skola, sedan gå på stan med mamma. Vi ska typ kolla på fina saker till skolavslutningen, men vi får se hur det blir. Vill egentligen gå i jeans, känns jättetrist att klä upp sig och fixa sig när man ändå inte känner sig fin. Kommer typ sluta med att jag skryter om att jag har köpt en fin klänning, kan inte stå emot, lol.
Lördag - Kolla på tapeter med mamma, säkert kolla andra inredningsgrejer också. Sedan kanske vi går på bio på kvällen. Annars blir det väl att hänga på Skype eller framför tv:n.
Söndag - Packa, rensa och städa. Lämna gamla saker till stadsmissionen, promenera till en återvinningscentral och slänga gammalt källarskrot.

Sen kommer jag säkerligen spela gitarr + Plants vs Zombies (som förövrigt är ett underbart spel) alla dagar också. Nice, abo.

Jättekul och kortfattat inlägg, jappsolutely.




Dip dye

Åh är jättesugen på att göra dip dye, det är så himla fint. Dock har det blivit väldigt vanligt, men w/e, passar man i det så spelar det ju ingen roll.
Men om jag skulle göra det blir det nog efter sommaren när jag färgat håret svart igen. Skulle gärna göra det nu, men det är så onödigt med tanke på att det bleks väldigt mycket på sommaren.
Men iallafall, då vill jag ha blåa toppar. JETEFEINT.

För man kan väl inte ha det när man har typ kastanje/brun/rött hår? Vilken färg passar till det liksom? Nej, tror det skulle se konstigt ut..

Tumblr_m4st9wrjtn1roszico1_500_large

Tumblr_m3nntbmcz91qce62yo1_500_large

Dip_dye_hair_2_large
- Mucho fina bilder på dip dye från weheartit.

Mys med mamma

Det här blir ett jättefjolligt inlägg men w/e.
Sitter med mamma och kollar på "Ocean's Eleven" och äter ostbågar.
Massa snygga killar i filmen, lol.

Har varit en ganska trevlig dag, vi har storrensat källaren men tanke på att vi flyttar om 29 dagar..
Sen spelade och sjöng jag och mamma på 60tals-låtar. Haha, jag har blivit värsta hemmanörden som hänger med min mamma.. Men vafan, alla har väl en familjeperiod. =PpPPpPpp

A step away from the edge

Kom iväg till skolan idag, känns hur bra som helst. Tror jag.
Sängen är nog ändå mer lockande, men jag behövde det här.
Ska till och med försöka gå på musiken i min gamla skola, lika bra att göra det nu när jag ändå tagit mig ut ur lägenheten.
Åh, längtar redan hem. Musik, sen hem, fort. Då behöver jag städa, mitt rum mår dåligt och är stökigt. Måste pigga upp det, då kanske jag också blir lite pigg, fast nöjd räcker gott och väl.
Nu ska jag sätta mig och spela gitarr, sen har jag lektion om en halvtimma.
Bra Jennifer, du klarar det här.

RSS 2.0